under-header-bg

hydraulics

Hydraulik

Vår expertis ligger i förmågan att konstruera komplexa hydraulsystem efter varje kunds unika behov.

Läs mer →

hogtryck gasboost

Högtryckspumpar

Vi marknadsför högtryckspumpar upp till 7000 bar från världsledande leverantörer i ett stort antal tryckområden.

Läs mer →

hogtryck gasboost

Gasboostrar

Vi erbjuder ett stort utbud av gasboostrar för de flesta gaser med tryckområden upp till 2600 bar.

läs mer →

raindrop

vattenhydraulik

Med lång erfarenhet från konstruktion av vattenhydrauliska system kan vi konstruera kompletta system till många olika typer av applikationer.

läs mer →

HYDMOS Industriteknik AB

Vi konstruerar och tillverkar hydraulsystem, provtryckningsutrustningar samt gasanläggningar. Vår nisch ligger i höga tryck i kombination med kunnandet i reglering av dem med hjälp av styrsystem, och vi har ägnat oss åt detta sedan tidigt 80-tal. HYDMOS Industriteknik AB är ett fristående familjeägt bolag som ägnar sig åt fluidteknologi.

Vi tillverkar allt från de enklaste hydraulaggregat till avancerade maskiner för fyllning, provtryckning och utmattningsprovning med de flesta gaser och/eller vätskor. Till vår hjälp har vi några agenturer varifrån vi hämtar komponenterna. Med dessa bygger vi våra system anpassade i nära samarbete med dig som kund. Läs gärna vad våra kunder skriver om oss på Reco!

Ledig tjänst - Uppdragsledande konstruktör

Har du arbetat som konstruktör i några år, är initiativtagande och affärsmässig så har du nu en unik möjlighet att bli specialist inom fluidteknologi samt höga tryck och reglering genom styrsystem! Just nu erbjuds möjligheten att gå parallellt med grundaren/VD för HYDMOS och du kommer att få lära dig allt inom det nischade området från en senior expert.

Läs mer om tjänsten här